Полицейското управление в Шумен е най-натоварено от структурите на МВР

...
Полицейското управление в Шумен е най-натоварено от структурите на МВР
Коментари Харесай

Районното управление в Шумен е с най-голяма натовареност в областта

Полицейското ръководство в Шумен е най-натоварено от структурите на Министерство на вътрешните работи в региона. Това сочат данните, които през днешния ден бяха изнесени от началника на бранш "Охранителна полиция " комисар Йордан Дундаков на брифинг на ОД на МВР-Шумен. Темата му бе "Кварталните служители на реда ".

През 2018 година чиновниците на Териториална полиция към РУ- Шумен са работили по 13 941 преписки. Полицейските инспектори от районно управление (на МВР) - Велики Преслав са завършили 3 964 преписки, сътрудниците им в районно управление (на МВР) - Нови пазар 3 842 преписки, а в районно управление (на МВР) - Каолиново - 1254.

,,Тези чиновници са най-вече натоварени. Тяхната основа задача е да работят профилактично във всички направление на действия, с цел да не се стига до осъществяване на правонарушения и престъпления'', уточни комисар Дундаков и означи, че за жалост се следи оттегляне на доверието в Министерство на вътрешните работи.

Проведени са общо над 7 000 срещи и беседи както с жители, по този начин и в детски и образователни заведения в област Шумен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР