Полицейското управление в община Паско в американския щат Флорида призова

...
Полицейското управление в община Паско в американския щат Флорида призова
Коментари Харесай

Властите във Флорида: Не стреляйте по урагана „Ирма

Полицейското ръководство в община Паско в американския щат Флорида прикани жителите да не стрелят с огнестрелно оръжие по приближаващия вихър „ Ирма “, акцентирайки, че това няма да го спре, написа The Independent.
Полицейското ръководство предизвестява, че стрелянето с оръжие по най-опасната стихия, която ще връхлети територията на Съединени американски щати в писмената история „ ще има в действителност рискови странични резултати “.
Близо 53 хиляди души са съобщили, че имат интерес да вземат участие в събитието в обществената мрежа Фейсбук „ Стреляй по урагана „ Ирма “, като други 25 хиляди сочат че ще вземат участие в него сигурно довечера.
„ Да уточним, не стреляйте с оръжие по „ Ирма “. Няма да я спрете и това може да има рискови странични резултати “, предизвестява полицейското ръководство, съобщи " Фокус ".
Създателят на събитието, 22-годишният Райън Едуардс съобщи, че е основал събитието от досада и на смешка и че е сюрпризиран от последвалата реакция. „ Никога не съм си представял, че това събитие ще стане толкоз бясно и изплъзнало се от контрола ми “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР