Полицейското управление на Филаделфия уволни първия си служител по многообразието,

...
Полицейското управление на Филаделфия уволни първия си служител по многообразието,
Коментари Харесай

Полицейското управление на Филаделфия уволни първия служител на DEI часове преди новият комисар и кмет да встъпят в длъжност

Полицейското ръководство на Филаделфия уволни първия си чиновник по многообразието, справедливостта и приобщаването — единствено часове преди нов комисар и кмет да встъпят в служба, обещавайки да възстановят „ законността. ”

Лесли Марант, която стартира работата си през април 2022 година, беше уволнена на среща в 10:30 сутринта във вторник в един от последните ходове оттогава настоящия полицейски комисар Джон Станфорд, оповестява Philadelphia Inquirer.

Станфорд сподели на 57-годишния Марант, че неговият заместител като комисар, Кевин Бетел, ще преструктурира отдела и към този момент няма потребност от нейните услуги, сподели източник, осведомен с полемиката, сподели пред Inquirer.

Не е ясно какво тъкмо е довело до уволнението на Марант, който получава съществена заплата от $170 568, демонстрират онлайн записи. Отделът не отговори незабавно на настояванията за повече детайлности в четвъртък.

Въпреки това позицията на DEI ще остане отворена и отделът има намерение да стартира национално търсене на заместника...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР