Полицейският отдел на град Ступино в Подмосковието е задържал многократно

...
Полицейският отдел на град Ступино в Подмосковието е задържал многократно
Коментари Харесай

Ужасяващо: Мъж уби с един удар служител на автомивка, който отказал да измие БМВ-то му

Полицейският отдел на град Ступино в Подмосковието е задържал неведнъж осъждан 24-годишен гражданин на Москва, който е умъртвил различен мъж в фрапантен случай. " Установено е, че нападателят, до момента в който е бил в автомивка, ситуирана на улица " Транспортная ", е предизвикал физически пострадвания на 39-годишен чиновник. Малко преди този момент те са влезнали в вербален спор. Впоследствие, удареният мъж е изгубил схващане, се споделя в известието от полицията.

Както станало известно, нападателят споделил на служителя да измие колата му марка BMW. Инцидентът се случил в ранните утринни часове, когато всички служащи от автомивката спели. Шофьорът почнал да се възмущава, че дълго време не реагирали на желанието му, след което се стигнало до юмручните удари. По-късно жертвата е приета в болница, само че за жалост умира в болничното заведение от получените пострадвания.

Започнато е следствено дело за съзнателно нанасяне на тежка телесна щета. Мъжът, виновен за гибелта на служителя на автомивката, е бил арестуван.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР