Полицейските служители, замесени в смъртта на афроамериканеца Даниел Понд по

...
Полицейските служители, замесени в смъртта на афроамериканеца Даниел Понд по
Коментари Харесай

Ново убийство при арест на афроамериканец в САЩ, има уволнения на полицаи

Полицейските чиновници, забъркани в гибелта на афроамериканеца Даниел Понд по време на ареста му в американския град Рочестър, са отстранени от служба, сподели кметът на града Лавли Уорън.
По-рано беше обявено, че Понд е умрял от задушаване в щата Ню Йорк, откакто полицията е поставила торба над главата му и го е придържала към асфалта за две минути, напомня БГНЕС.
 Пореден случай на гибел след пукотевица по афроамериканец в Съединени американски щати - ще има ли отново вълнения? Пореден случай на гибел след пукотевица по афроамериканец в Съединени американски щати - ще има ли отново вълнения?
Афроамериканец е бил убит от служители на реда във Вашингтон, оповестиха локалните сили на реда, съобщи БГНЕС. " На мястота на случая е отк...
" Отстранявам тези служители на реда, макар рекомендациите на против и приканвам основния прокурор (на щата Ню Йорк) да извърши следствие. Разбирам, че полицейският профсъюз може да ме съди, това е тяхно право ", сподели Уорън по време на брифинг.
Местният ефирен канал Rochester First заяви, че седем чиновници на реда са отстранени от работа.
Според отчета за аутопсията, медицинският специалист от окръг Монро е постановил, че гибелта на Понд е ликвидиране от задушаване " при физическо задържане ". Документът също по този начин показва, че обострянето на психологичното разстройство и острата интоксикация с фенциклидин са спомагателни фактори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР