Полицейските действия ще продължат до 22 юни 2021 г. Операцията

...
Полицейските действия ще продължат до 22 юни 2021 г. Операцията
Коментари Харесай

Мощна операция на КАТ в цялата страна!


Полицейските дейности ще продължат до 22 юни 2021 година Операцията се организира по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – ROADPOL и аналогични дейности има на територията на всички страни от Европа. Главен контрольор Владинов акцентира, че в границите на полицейските дейностите, за времето от 00:00 ч. до 23:59 ч. на 19 юни ще се организира " 24-часов маратон " – натоварен надзор по отношение на определяне използването на алкохол, наркотични субстанции и/или техните аналози от водачите на МПС. 

Причина за провеждането на интервенция като тази, е че пътнотранспортните катастрофи, породени от водачи, използвали алкохол или наркотичните субстанции, са със сериозен дял, а следствията от тях са доста тежки. Това е и претекст в календара на ROADPOL сходни дейности да бъдат планувани два пъти в годината – един път при започване на месец юни и един път при започване на месец декември.

По време на интервенцията бъдат осъществявани инспекции за годна наложителна застраховка " Гражданска отговорност “ на автомобилистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР