Полицейски служители задържаха мъж от обградената къща в село Бараково,

...
Полицейски служители задържаха мъж от обградената къща в село Бараково,
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на бизнесдамата от Благоевград?

Полицейски чиновници задържаха мъж от обградената къща в село Бараково, където се допуска, че се укрива обвинен за убийството в Благоевград.

Все още обаче не е доказано, че арестуваният има връзка с убийството. Самоличността му не е оповестена.

Мъжът беше изведен с белезници от изоставена къща в селото, в която се укриваше.

Очаква се да бъде даден брифинг за резултатите от извършената интервенция.

Информацията за втори мъж, който се е укрил в селото, към този момент не е доказана. По време на акцията в Бараково бяха претърсени две къщи.

Убийството в Благоевград стана към 1.30 ч. тази нощ. Пред бл. 17-Б в жк. „ Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „ Мръсното кебапче”. Жената е умряла от мощна кръвозагуба, след е прерязана сънната артерия. До тялото ѝ е открита счупена бутилка от бира.

Огледът на мястото на престъплението продължи близо 5 часа. Заподозрян за жестокото ликвидиране е Радослав С. - Соколето, който преди седмица преби 35-годишната щерка на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази заран бяха арестувани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на Соколето, който не бе открит тази нощ. Полицейските патрули, ситуирани на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. "Струмско " в посока Симитли, ревизират всички леки и товарни коли, в това число и багажниците им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР