Полицейски служители ще изнасят беседи съвместно с експерти от Общинския

...
Полицейски служители ще изнасят беседи съвместно с експерти от Общинския
Коментари Харесай

Полицията в Шумен с беседи пред младите за предпазване от престъпления

Полицейски чиновници ще изнасят беседи взаимно с специалисти от Общинския съвет по наркотични субстанции, оповестяват от ОДМВР-Шумен. 

Темите, по които ще се работи тази година ще бъдат в продължение на започнатите  предходната година- последствия от приложимост на наркотични субстанции и алкохол,  предотвратяване от закононарушения. Целта е учениците да покачат информираността си по проблемите с опиатите, което да докара до ограничение приложимост и разпространяване на наркотични субстанции и техни аналози измежду младежите. От месец февруари стартира образование на възпитаници в 11 класове за последствията при шофиране след приложимост на опиати. В рамките на плана по Националната стратегия " Работа на полицията в учебните заведения ще бъдат се проведат лекции за безвредно сърфиране в интернет и предотвратяване от разнообразни зависимости. Специалисти от ДЦЗП " Зона ЗаКрила " ще обучат младите по какъв начин да се предпазят от трафик, обвързван за полова или трудова употреба. През 2023 година образования са минали възпитаници от учебни заведения в Шумен, Каолиново, Венец, Велики Преслав, Хитрино, Нови пазар, Никола Козлево.

Ще се търсят про дейни подходи учениците да бъдат съветвани от експерти от Общинския съвет по наркотични субстанции за последствията от приложимост на опиати, признаците и опциите за лекуване на зависимости.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР