Полицейски служители се появиха в центъра на Коверчано, където националният

...
Полицейски служители се появиха в центъра на Коверчано, където националният
Коментари Харесай

Скандал с нелегални залагания в Италия: Полицията привика Сандро Тонали и Николо Дзаниоло

 Efbet2023 Horizontal
Полицейски чиновници се появиха в центъра на Коверчано, където националният тим по футбол на Италия води подготовка за идните си мачове от европейските квалификации. Нахлуването на органите на реда е обвързвано с нашумелия преди ден скандал, обвързван със залагания в противозаконни платформи от страна на футболиста на Ювентус Никола Фаджоли.

В този подтекст националите Сандро Тонали и Николо Дзаниоло са били потърсени от полицията, с цел да бъдат разпитани по отношение на провеждащото се следствие на прокуратурата в Торино за противозаконни
залагания.

От своя страна Италианската футболна федерация разгласи, че двамата играчи са напуснали лагера на " адзурите " и са изтеглени от състава за идния мач против Малта в събота, както и този против Англия във вторник.

Целият скандал се развихри в сряда, когато един от гениите на Ювентус - Никола Фаджоли стана обект на следствие, обвързвано със
залагания в разнообразни незаконни онлайн платформи. 22-годишният състезател може да бъде отхвърлен от футбола за три години и да заплати санкция, започваща от 25 000 евро, в случай че бъде приет за отговорен. Фаджоли към този момент е бил разпитан от следователите, признавайки, че е залагал на футболни мачове, само че не и на тези на своите клубове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР