Полицейски служители са прекратили снощи масово сбиване в Асеновград, съобщиха

...
Полицейски служители са прекратили снощи масово сбиване в Асеновград, съобщиха
Коментари Харесай

Петима са арестувани след масов бой между две фамилии в Асеновград

Полицейски чиновници са прекратили нощес всеобщо сборичкване в Асеновград , оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Около 20.30 ч. На 31 юли е получен сигнал за скандал, прераснал в пердах сред две враждуващи семейства от краен квартал в града. Веднага натам са пратени чиновници на районното ръководство и спомагателни сили от полицейските подразделения в Пловдив. Предприето са нужните ограничения за прекъсване на физическата разпра. Петима основатели на спора са били арестувани за едно денонощие. Мъжете са на възраст сред 32 и 61 години. Двама от тях са регистрани в полицията за престъпни прояви. По случая е формирано бързо произвеждане по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В първите минути на днешния ден в ареста на Районното ръководство в Асеновград се озовали и трима поданици на село Катуница . Те са арестувани нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди.  Мъжете са били собствен малолетен комшия, с който се скарали на улицата. След медицински обзор младежът е освободен за домашно лекуване. Срещу побойниците е формирано бързо произвеждане по член 131, алинея 1, т. 12 от Наказателен кодекс. За случая е известена прокуратурата.
 Спор сред ромски семейства в Ихтиман прерасна в пердах с тухли и керемиди
Спор сред ромски семейства в Ихтиман прерасна в пердах с тухли и керемиди

Двама са задържани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР