Полицейски служители на Участък Брусарци са задържали 34-годишен рецидивист, извършил

...
Полицейски служители на Участък Брусарци са задържали 34-годишен рецидивист, извършил
Коментари Харесай

Полицията в Брусарци разкри серия от кражби, извършени от рецидивист в Крива бара

Полицейски чиновници на Участък Брусарци са задържали 34-годишен рецидивист , направил 4 обири в село Крива бара , оповестиха от пресцентъра на пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Сигналът за първата от тях постъпил в РУ-Лом на 3 март от 43-годишна жителка , която е съобщила, че от къщата й са били незаконно отнети към 300 грама златни украшения . При осъществения оглед е било открито, че 10 дни преди този момент 67-годишният й татко открил кражба на 1000 лв. от ракла в къщата, за която не е уведомил чиновници на реда.

В парцела е било проникнато с ключ, който бил прикрит под завивка на външна маса. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на Участък Брусарци са открили причинителя – 34-годишен престъпно проявен и осъждан от същото село.

Част от откраднатите движимости са били открити и върнати на притежателите. В хода на работата е било изяснено, че рецидивистът е направил още две обири в селото в интервала от февруари до юни. От незаключен парцел на 59-годишен гражданин е лишил моторен трион , а посредством щурм е проникнал в друга къща, благосъстоятелност на 29-годишен гражданин, откъдето е откраднал бутиков часовник и 30-метров удължител . Откраднатите движимости са върнати на притежателите.

Извършителят е доведен в РУ-Лом. С разпореждане на Районната прокуратура в Монтана му е било повдигнато обвиняване и наложено задържане до 72 часа . Работа по случая продължава.

АСП и БЧК стартират раздаването на пакети с храни и хигиенични материали на над 618 000 души

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР