Полицейски служител и учител спасиха 9 души от горяща общинска

...
Полицейски служител и учител спасиха 9 души от горяща общинска
Коментари Харесай

Полицай и учител спасиха 9 души от горяща сграда в Петричко

Полицейски чиновник и преподавател избавиха 9 души от горяща общинска жилищна постройка в петричкото село Коларово, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Докато е на работа младши полицейски контрольор Тодор Кимов вижда дим, излизащ от постройката, в която са настанени обществено слаби хора към 14.00 ч. на 2 март. Служителят на Министерство на вътрешните работи подава сигнал на тел. 112 и потегля към мястото на случая. По пътя го застига млад преподавател по физическо образование в локалното учебно заведение и двамата идват пред към този момент горящата постройка.

Мл. контрольор Кимов и учителят влизат в постройката и съумяват да изведат деветима от жителите, измежду които и жена с тежки изгаряния. На място дошъл и екип на пожарната, който стартира да гаси пожара и оказва първа помощ на потърпевшата. Тя е настанена в болница " Пирогов ", където лекарите не престават да се борят за живота ѝ.

След потушаването на огъня е осъществен оглед и са подхванати дейности за определяне на аргументите за зародилия случай.
 Пожар изпепели завод за пластмаса край Пловдив
Пожар изпепели завод за пластмаса край Пловдив

Няма данни за пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР