Полицейски и пожарни сирени ще прозвучат край Слънчевия часовник в

...
Полицейски и пожарни сирени ще прозвучат край Слънчевия часовник в
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи тази събота във Варна

Полицейски и пожарни сирени ще прозвучат край Слънчевия часовник в Морската градина на Варна на 8 юли от 16 ч. Те ще са част от демонстрацията на техника, с която работят служители на реда, пожарникари и спасители. Благотворителната самодейност „ С любов за децата, в памет на бащите герои “ ще се организира за дванайсети път и ще търси съпричастност и помощ за фамилиите на служители на реда, потърпевши при осъществяване на своя дълг.

По традиция ще има демонстрации, ще има доста песни и танци от разнообразни жанрове, спортове. Ще бъде показана техника от разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи – пожарна, полиция, жандармерия, гранична полиция, Министерството на защитата. Събитието се провежда от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи (СФС МВР) и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних в партньорство с Община Варна, Варненска и Великопреславска митрополия и МВР-Варна, и с поддръжката на Grand Mall. Всеки може да даде своята поддръжка и в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340, за връзка с уредниците – телефон 0878 902 193, Красимир Костов.

Оркестърът на Военноморските сили ще открие с празнични маршове и обичани мелодии от филми празненството с водещ Пламена Николова. Веселието ще продължи с Гайдарска школа „ Тракия “ и ученици на вокалния възпитател Мила Маврова. Много въодушевление ще донесат Клубът по танци „ Стар Денс “ и танцова школа „ Стил Денс “. Павлинка и Елица Тодорови ще показват своите възпитаници от школата по Народно пеене „ Фолклорна магия “ и НУИ „ Добри Христов “. В 17 ч. на сцената ще излязат вокална група „ Ейнджъл войсис “. Своето изкуство ще покаже балетна школа „ Звездна дъга “. Всеки може да танцува дружно с енергичните танцьори от клуб по спортни танци „ Кристал “ и Брейк групировка „ Крейзи Форс “. Своята поддръжка с песни ще дадат бъдещи артисти от СУ за Хуманитарни науки и изкуства “Константин Преславски ”: Атанас Симов, Зигги Моррисън, Кристиана Кърлова в дует с Румяна Неделчева, София Ненкова, Айчин Хасан и Алихан Рашид на дудук. Празничният маратон продължава и в 18 ч. с хип-хоп танцова група „ Artistix “, Purple magic kangoo club, танцов състезателен клуб „ Черно море “. Сенсей Никола Григоров ще показа своите ученици от Айкидо доджо, а Пламен Кондов – учениците на клуб „ Шън Лун “. Популярният фолклорен клуб „ Моряците “ ще постави край на събитието с дълго хоро.
Кампанията „ С любов за децата в памет на бащите герои ” е единствена по мащаб в страната. През годините тя е била подкрепяна от Община Варна и районните кметства в града, от Grand Mall, Общински детски комплекс - Варна, Българския футболен съюз, университетите във Варна, доста жители и компании.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР