Полицейската акция в село Луково категорично е свързана с процесуално-следствените

...
Полицейската акция в село Луково категорично е свързана с процесуално-следствените
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ: Затягат примката около заподозрян за убийството в Нови Искър!

Полицейската акция в село Луково изрично е обвързвана с процесуално-следствените дейности по откриване на невижданото 6-орно ликвидиране в Нови Искър, довериха чудесно осведомени източници на БЛИЦ. Криминалисти са устроили капан на обвинен за осъщественото на закононарушение, а полиция и жандрамерия стягат примката към него.

Както извънредно медията ни писа, в село Луково има елементи на жандармерията, които търсят мъж във вилната зона на селото. Кметът на селото съобщи пред БЛИЦ, че не се касае за локален гражданин и няма визия дали търсеното лице е наело вила, гостува на някого или се укрива във вилната зона.

Към момента Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не удостоверяват публично, акцията в Луково е обвързвана със случая в Нови Искър. Отлично осведомени с хода на процесуално-следствените дейности обаче довериха пред медията ни, че още през вчерашния ден проверяващите са имали ясна тенденция за откриване на тежкото закононарушение.

По наша информация има обвинено лице и са подхванати ограничения по задържането му. Няма данни към този момент обаче дали въпросното лице е уличено в извършителството на шесторното ликвидиране, както и дали има други лица, съпричастни към тежкото престъпно действие.

Има огромна възможност прокуратурата и Министерство на вътрешните работи до края на деня да разгласят публично нови разкрития, свързани с 6-орното ликвидиране в Нови Искър, научи още БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР