Полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с притежаване и

...
Полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с притежаване и
Коментари Харесай

Пет кг. марихуана и кокаин са иззели столични полицаи при операция


Полицейска интервенция по противопоставяне на закононарушения, свързани с владение и разпространяване на наркотични субстанции, е извършена на 13 април т.г. В акцията, осъществена в ж.к. „ Манастирски ливади “, чиновници на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “. В колата пътували Г.С./31г./ и П.Г./23г./, с престъпни регистрации в полицията.

При персонален обиск от двамата били конфискувани две полиетиленови топчета с вещество на буци и прахуляк, пари и мобилни телефони.

Последвало претършуване на автомобила и жилище, населявано от Г.С. Там служителите на реда намерили голям брой пликове, съдържащи тревиста маса, голям брой полиетиленови пликчета с друга величина, в които имало вещество на буци и прахуляк, две електронни везни и други движимости, съотносими към незаконната им активност. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са 5 кг марихуана и 402 г кокаин.

По случая било формирано досъдебно произвеждане. След задържането на двамата мъже в границите на 24 часа и отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура, Г.С. и П. Г. са привлечени като обвинени за закононарушение по чл.354 а от Наказателен кодекс и са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. В следствие, с определение на съда, мярката на Г. С. е променена в непрекъсната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР