Полицейска операция е проведена тази сутрин на територията на столичния

...
Полицейска операция е проведена тази сутрин на територията на столичния
Коментари Харесай

Полицейска акция в столичния квартал "Левски", трима са задържани

Полицейска интервенция е извършена тази заран на територията на столичния ж.к. " Левски " от чиновници на секторите " Грабежи " и " Кражби " в Столична дирекция на вътрешните работи. Действията са подхванати директно след осъществена взломна кражба от апартамент на територията на квартала, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Извършителите - двама на 47 и един на 46 години пробвали да се укрият, само че са арестувани. Единият в жилището - обект на кражбата, другите двама в апартамент на горния етаж.

В хода на първичните дейности по следствието е открит характерният метод на осъществяване на кражбата - посредством навлизане в жилище на горния етаж и втурване с въже към жилището - цел на набега.

При оперативните и процесуално-следствени дейности е изяснено, че тримата мъже са пристигнали до обекта с автомобил, откраднат при започване на тази година от ж.к. " Студентски град ", на който сложили регистрационни табели, отнети от друго транспортно средство.

Работата за документиране на цялостната незаконна активност на тримата арестувани продължава. Установява се съпричастността им и към други закононарушения срещу собствеността на територията на столицата. Тримата са арестувани за период до 24 часа. Предстои събраните материали да бъдат докладвани на прокуратурата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР