Полицейска гонка в Централна България. Екшънът започнал след като водач

...
Полицейска гонка в Централна България. Екшънът започнал след като водач
Коментари Харесай

Полицаи гониха автомобил из страната, двама са арестувани

Полицейска гонка в Централна България. Екшънът почнал откакто лидер на " Пежо " не спрял на стоп палка на екип от КАТ в Стара Загора . Автомобилът тръгнал с висока скорост към излаз на града, а служителите на реда почнали гонене . " Пежо " -то обаче се качило на автомагистрала " Тракия " и поело в посока Пловдив.
 


Екип на КАТ от Чирпан също опитал да го спре, само че лидерът не се подчинил и на техните сигнали. През цялото време патрулите от Стара Загора преследвали беглеца, като на моменти скоростта достигала близо 200 км/ч.
 
Преди да доближи Пловдив, автомобилът слязъл от автомагистралата и поел към Карлово. Подминал града и траял в посока Казанлък, към момента преследван от колата на КАТ от Стара Загора.
 
 БГНЕС

Полицията в Казанлък завардила всички входове към града , само че беглецът още веднъж не тръгнал в предстоящата посока. Колата се отклонила южно от Казанлък, към селата Бузовград, Розово, Кънчево и Ръжена.-->
 
На този път служителите на реда съумели да му устроят засада и го спрели сред Ръжена и село Ягода.
 
 БГНЕС

Колата е спряна, откакто на пътя са били разпънати шипове . Шофьорът и неговия сателит са задържани. С тях обаче е имало и трети човек, който към момента се търси.

Каква е повода за бягството занапред се обяснява.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР