Полицейска акция в южната съседкаЛъжел, че е докторБългарин, извършил телефонни

...
Полицейска акция в южната съседкаЛъжел, че е докторБългарин, извършил телефонни
Коментари Харесай

Български ало измамник спипан след гонка в Гърция

Полицейска акция в южната съседка
Лъжел, че е лекар

Българин, направил телефонни измами в Гърция, бе арестуван от гръцката полиция след лудо гонене. Белезниците на нашенеца  били поставени малко преди границата преди Свиленград.

Българинът се обаждал по телефона на свои жертви в Гърция. Представял се за доктор, който незабавно трябвало да оперира родственици на две възрастни дами, които му се вързали на лъжите. За задачата изискал незабавно пари за интервенцията. След като дали парите, дамите заподозрели, че са излъгани и се обърнали незабавно към полицията. Българинът взeл парите и тръгнал да се прибира към България. Той обаче не съобразил, че попада в обсега на уличните камери и по този начин гръцката полиция съумяла да го засече. След дълго гонене, нашенецът бил арестуван преди да премине граничния пункт. В него били открити парите от измамата и златни бижута.

Българинът е предаден на прокуратурата в Александруполис, която му повдигна обвиняване за присъединяване в незаконна група и машинация. Гръцката полиция следствието, като се търсят още участници в незаконната скица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР