Полицаят, който беше прострелян днес е в стабилно състояние. Това

...
Полицаят, който беше прострелян днес е в стабилно състояние. Това
Коментари Харесай

Простреляният полицай спасил майката на стрелеца - ето цялата кървава история

Полицаят, който беше прострелян през днешния ден е в устойчиво положение. Това научи ПИК от чудесно осведомени източици в Министерство на вътрешните работи. В момента Георги Йовчев от 3-то РПУ минава прегледи на скенер, наранени са меките тъкани на лицето му. Той е в системата от 10 години, на 34 години е и е фамилен.

Стрелецът е 21-годишен мъж, който не е освидетелстван, защото живее в София едвам от месец. Преди това е обитавал във Франция, само че е пристигнал при майка си. Именно дамата преди три дни търси подпомагане от полицията, че синът й е станал извънредно нападателен.

Днес при подаването на сигнала от нейна страна на адреса отиват униформените. Майката отваря вратата и в този миг мъжът открива пукотевица, като първичната версия е, че е желал да стреля по дамата, само че улучва в бузата единият от патрулните служители на реда. 

Благодарение на бързата реакция на унформените мъжът е арестуван, а дамата е избавена. Той няма регистрация за оръжие, а това което е употребявал е самоделно. 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР