Полицай залюби Симона Загорова. Момчето успяло да омае бързо младата

...
Полицай залюби Симона Загорова. Момчето успяло да омае бързо младата
Коментари Харесай

Щерката на Глория залюби ченге

Полицай залюби Симона Загорова. Момчето съумяло да омае бързо младата певица, която вдлъбнат до уши по избраника си, дочу HotArena.

Загорова е захласната от половинката си. Тя не може да издържи и ден, без да го види, въпреки че не излиза от вкъщи си. Симона и гаджето и са дружно от няколко месеца. Въпреки че сега се разграничени от карантината, Симона и приятелят й се виждат всеки ден в интернет.

Точно в една от обществените мрежи Симона призна че има гадже. " Любов по време на карантина ", написа Симона, като показа фотография по какъв начин приказва с гаджето. " Обичам те ", отвърна избраникът.

Младежът завладял сърцето на младата певица се споделя Даниел Милушев. Работи в Министерство на вътрешните работи от няколко години. Той е малко по-възрастен от щерката на Глория. Двойката се среща в обща компания. Любовта им не пламва незабавно. Когато се срещат, Симона още страда да по някогашния си - Симеон.

Даниел съумява да извади щерката на Глория от самотата. Само няколко седмици са нужни на Симона да не помни изцяло за някогашния си. Тя още веднъж е на крилете на любовта, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР