Полицай от Юта наскоро стана вирусен, след като забавни кадри

...
Полицай от Юта наскоро стана вирусен, след като забавни кадри
Коментари Харесай

Полицейски служител става вирусен, след като преследва, бори се с прасе по време на квартална ескапада: `Не е първото ми родео`

Полицай от Юта неотдавна стана вирусен, откакто занимателни фрагменти демонстрират по какъв начин преследва настойчиво прасе предходната седмица.

Кадри, събрали близо 3 милиона гледания във Фейсбук, демонстрират по какъв начин служителят на реда Кори Купър от Грантсвил, Юта преследва – и в последна сметка се оправя – с настойчиво женско прасе. Животното беше чуто да квичи с висящи крайници, до момента в който той я вдигаше и я изнасяше отвън екрана.

Секцията за мнения към видеото имаше над 4600 коментара, като реакциите на доста консуматори варираха от развлечение до хвалба.

„ Смехът на назад във времето беше съвършен “, написа един консуматор.

Купър сподели, че е съумял да хване женското прасе, тъй като тя се е хванала изтощен от бягане. (Полицейско ръководство на град Грантсвил посредством Facebook)

„ Това е най-хубавото нещо, което съм виждал през днешния ден “, сподели различен.

В изявление за Fox News Digital, Купър изясни, че прасето и „ нейният сътрудник “ са тичали из Грантсвил от към седмица. Той таман беше зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР