Полицай от Казанлък е откаран по спешност в болницата в

...
Полицай от Казанлък е откаран по спешност в болницата в
Коментари Харесай

Намушкаха полицай в Казанлък

Полицай от Казанлък е откаран по неотложност в болничното заведение в Стара Загора с прободна рана в гърба. Прободен е белият му дроб, само че няма заплаха за живота му.

Инцидентът се е случил в понеделник към 16.00 ч. в квартал " Кармен " в Казанлък.

Полицейски чиновник е атакуван в квартал в Казанлък, удостовери и старши комисар Лазар Христов, шеф на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. 

При подаден сигнал на 112, екип на полицията се е отзовал и е отишъл на място в квартала.

При изясняване на събитията към сигнала, служителите на реда са срещнали опозиция от жителите на квартала , като един е извадил нож и е пробол служителя на реда.

По информация на " Фокус " двама полицейски чиновници са посетили адрес в околност " Казмера " в града на розите за приканване на разположение по досъдебно произвеждане. Същият не е открит на адреса си.

По първична информация към чиновниците на РУ-Казанлък са се събрали група лица от квартала, като след джука забележка, едното от лицата е нападнало чиновниците. 

При извършените бързи заградителни мероприятия е арестуван причинителят на закононарушението - 20-годишен мъж, престъпно проявен.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Започнато е досъдебно произвеждане.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР