Полицай от британското графство Есекс успя да залови престъпници, които

...
Полицай от британското графство Есекс успя да залови престъпници, които
Коментари Харесай

Полицай настигна с бягане крадци, опитващи да се измъкнат с ван


Полицай от английското графство Есекс съумя да залови нарушители, които пробват да се измъкнат с ван, до момента в който той самият ги настига с тичане.

Заради това свое деяние Люк Уотсън се прочува като най-бързия чиновник на реда на Острова, пишат английските медии. Той е в полицията от шест години и тича толкоз бързо, че в никакъв случай не е изпускал подгонен обвинен.

Настигането му на движещия се ван е уловено на запис от камери за наблюдаване, а от полицията в Есекс го разгласиха в обществените мрежи.



Уотсън потегля след транспортното средство тичешком, защото преследването с автомобил било прекомерно рисковано поради натовареното придвижване. Полицаят решил да слезе от служебната си кола и да употребява краката си. На фрагментите се вижда по какъв начин Уотсън съумява да настигне вана, след което разрушава прозореца на водача с палка, при което колата се удря в друга и бива блокирана.

До водача пътувала жена, която е въоръжена с нож. И двамата били задържани поради серия от обири, като в самия ван са открити голям брой крадени авточасти и опиати. По-рано е заловен и трети техен съизвършител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР