Полицай нападна с юмруци служител на бензиностанция във Велинград. Сцената

...
Полицай нападна с юмруци служител на бензиностанция във Велинград. Сцената
Коментари Харесай

Полицай наби служител на бензиностанция след конфликт

Полицай атакува с юмруци чиновник на бензиностанция във Велинград. Сцената е снимана от охранителна камера, а повода за нападението – персонален спор.

Иван Китанов карал нощна промяна, когато извън стопира полицейски автомобил.

„ Около осем часа вечерта пристигна длъжностен автомобил на полицията. От него излезе човек, с който от известно време си имаме персонални спорове. След къс диалог стартира да ме наскърбява, да ме удря. Опита се да ме смъкна на земята, два юмрука”, описа пострадалият.

Афектираният служител на реда се опитал да удари с бутилка служителя на бензиностанцията, наложило се негов сътрудник от патрулния автомобил да се намеси. Малко преди да си тръгне служителят на реда още веднъж се опитвал да слезе от автомобила и да се саморазправи. Потърпевшият алармира на телефон 112.

„ Чудя се дали ще се извърши качествена инспекция. И за какво този човек е още на работа и си извършва задълженията”, пита Китанов.

От регионалната дирекция на полицията в Пазарджик прецизираха за bTV, че е формирано дисциплинарно произвеждане. То би трябвало да обясни за какво в работно време еднообразен въоръжен чиновник ползва физическа мощ против жител поради персонален спор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР