Полицай на годината за 2021 година стана главен инспектор Десислава

...
Полицай на годината за 2021 година стана главен инспектор Десислава
Коментари Харесай

Полицай на годината за 2021 г. стана Десислава Викторова

" Полицай на годината " за 2021 година стана основен контрольор Десислава Викторова , шеф на бранш Престъпления срещу личността към Главна дирекция " Национална полиция ".

На публична гала в постройката на Министерство на вътрешните работи отрасловият министър Бойко Рашков награди полицейските чиновници и колективи, постигнали високи професионални резултати през годината.

Бойко Рашков съобщи, че да работиш в Министерство на вътрешните работи не е единствено мъжка специалност. Ние имаме доста мотиви да награждаваме чиновници и хората на тихия фронт, които се трудят и обезпечават сигурността на нашата страна, акцентира Рашков и увери, че Министерство на вътрешните работи работи сполучливо.

Той сподели, че е реализирана главната задача за реализиране на почтени и честни избори, макар рецензиите към Министерство на вътрешните работи. Служителите на Министерство на вътрешните работи продължиха да извършват своя дълга в интерес на обществото и това е очевидно, сподели още Рашков . Той благодари на служителите на реда, че служат в полза на страната и обществото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР