Полицай беше убит, след като въоръжени откриха стрелба по полицейското

...
Полицай беше убит, след като въоръжени откриха стрелба по полицейското
Коментари Харесай

Бомба избухна в полицейско управление в Турция, униформен за...

Полицай беше погубен, откакто въоръжени откриха пукотевица по полицейското ръководство в кв. " Мезитли " в турския град Мерсин, оповестява Daily Sabah. Била е взривена и бомба, ранени са още един чиновник на реда и трима цивилни.

Турското вътрешно министерство разгласи в изказване, че терористичната офанзива е станала нощес към 23 часа локално време. Въоръжени пристигнали с кола и стреляли по двама служители на реда. Линейки и пожарни екипи са пристигнали на място.

Единият от чиновниците е откаран в болница в доста тежко положение и малко по-късно е умрял от раните си.

Междувременно силите на реда са разкрили още една бомба, която е следено детонирана, показват турските управляващи.

По информация на CNN Turk нападателите са били две дами, които пристигнали с първокласен автомобил, а в раниците си носели бомбите - стреляли, след което се самовзривили.

Министър Сойлу, който също е дошъл на мястото на случая, е съобщил, че към този момент е ясно от коя терористична формация са нападателите.

По време на спора жена, седяща на балкона на къщата си, е ранена от патрон, а други 2-ма са ранени при рухване по време на детонацията. Откараните в болничното заведение цивилни са без заплаха за живота, показва още CNN Turk.

Един обвинен е бил хванат от управляващите.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР