Полицай беше прострелян в главата при изпълнение на служебните си

...
Полицай беше прострелян в главата при изпълнение на служебните си
Коментари Харесай

Няма опасност за живота на полицая, който беше прострелян по време на работа

Полицай беше прострелян в главата при осъществяване на служебните си отговорности в София. Екип на Трето районно се отзовал на сигнал от майката на психологично болен, която декларирала, че синът ѝ е нападателен. Когато патрулът дошъл на адреса, мъжът прострелял единия от служителите на реда.


Часът е 11:30 ч. Живеещи в столичния квартал " Илинден " чули изстрел.
Чух се с майка ми, която сподели, че чула изстрел и че са пристигнали служители на реда, които са отвели едно момче.

Малко преди този момент жена е алармирала в Трето Районно ръководство, че 21-годишният ѝ наследник демонстрира експанзия.
Младен Маринов - основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Отивайки на адреса, позвъняват на звънеца, майката отваря. В момента, в който потеглят по коридора, същият създава изстрел по посока на майката. Там са били сътрудниците, бързо са реагирали и са го обезвредили.
От изстрела със самоделно оръжие обаче е ранен един от служителите на реда. Куршумът е минал през долната част на лицето му. 34-годишният служител на реда е настанен в " Пирогов " без заплаха на живота.
проф. Стоян Балтов - шеф на " Пирогов ": Изисква в допълнение наблюдаване. Най-вероятно още спомагателни хирургични интервенции и обработки и естествено тежка антибиотична терапия.
До преди месец арестуваният стрелец е живеел в чужбина, където евентуално отключил психологично заболяване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР