Полицаите на Дубай започнаха да се учат да карат руските летящи

...
Полицаите на Дубай започнаха да се учат
да карат руските летящи
Коментари Харесай

Полицията на Дубай яхва руски летящи “мотоциклети” - видео

Полицаите на Дубай започнаха да се учат да карат съветските летящи “мотоциклети ” /куатрокоптъри/ S3 2019 Hoverbike на компанията Hoversurf, принадлежаща на съветски предприемач. За задачите на това образование са доставени 10 броя машини. Те са разработка на калифорнийската компания Hoversurf, принадлежаща на съветския бизнесмен Александр Атаманов, чийто бизнес стартира с съветското ОКБ “АТМ товарни дронове ”.

Hoversurf пусна първият си Hoverbike единствено година след основаването си и го сподели на изложението за нови технологии GITEX. В 2017-а година компанията подписа договора за доставка на полицията на Дубай на летящи “мотоциклети ” и в този момент стартира обучението за потреблението им в емирството. Куатрокоптерите ще се използват от дубайската полиция в труднодостъпни региони, да вземем за пример по време на наводнения.



Теглото на Hoversurf S3 2019 Hoverbike е 115 кг, а скороста на полета достигае съвсем 100 км/ч. Безопасната полетна височина е седем метра. С човек на борда машината може да лети към половин час, а в безпилотен режим до 40 минути. За пълното празареждане на акумулаторите са нужни два часа и половина. Компанията обещава постоянно да усъвършенства характеристиките на куатрокоптърите си. Там към този момент е разработена нова система от перки, която е по-компактна, по-безопасна и по-ефективна от сеугашната.

Полицията на Дубай има предпочитано право за поръчки на машините на Hoversurf, само че за 150 000 щатски $ всеки, който притежава права да ръководи летателни машини открита категория, може да купи странната машина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР