Полицаите използвали помощни средства - електроди, за да задържат нарушителя

...
Полицаите използвали помощни средства - електроди, за да задържат нарушителя
Коментари Харесай

Двама полицаи са ранени след стрелба и преследване на крадец във Варна

Полицаите употребявали помощни средства - електроди, с цел да задържат нарушителя
27-годишен рецидивист е арестуван във Варна, като при ареста му се стигнало до пукотевица, а двама служители на реда са ранени, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

На 8 септември към 11:35 часа е получен сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил. Изпратените на място служители на реда открили мъж – очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска.

По първична информация мъжът не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите употребявали електроди, с цел да го задържат, само че той се откъснал и траял бягството си.

Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и го забавили. Стигнало се до потребление и на физическа мощ.

Единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка.

Извършителят е прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан е за взломни обири и е наркозависим. В него е открито пакетче с кристалообразно вещество.

Установен е и един автомобил в региона, разрушен от същия мъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР