Полицаите и надзирателите излизат на протест на 5 юли, демонстрациите

...
Полицаите и надзирателите излизат на протест на 5 юли, демонстрациите
Коментари Харесай

Полицаи и надзиратели излизат на протест на 5 юли

Полицаите и надзирателите излизат на митинг на 5 юли, демонстрациите съответстват с празника на Министерство на вътрешните работи, оповестяват „ Фокус”.

„ Дадохме късмет повече от година и половина на държавните мъже в разговор да се вземе вярното решение. Тъй като такова решение не се взима, взехме решение с тези протестни действия, които ще стартират от петък, с цел да дадем подтик на диалозите “, разгласи ръководителят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Валентин Попов.
Край на полицейските митинги (ОБЗОР) Реакциите за отпущането на спомагателни 100 млн. лв. за Министерство на вътрешните работи обаче бяха полярни
Служителите на реда упорстват за установяване на минимума за в допълнение заплащане за нощен труд. Попов разяснява, България е единствената страна на Балканите, която няма групов трудов контракт.

Протестът се провежда от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, Синдиката на чиновниците в пандизите, дружно с КТ „ Подкрепа “ и ще премине под надпис „ За почтени условия и възнаграждение на нощния труд “. Демонстрацията ще бъде в петък в 14 ч. пред Министерски съвет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР