Полицаи застреляха днес на летище Шарл дьо Гол“ мъж, размахващ

...
Полицаи застреляха днес на летище Шарл дьо Гол“ мъж, размахващ
Коментари Харесай

Застреляха нападател с нож на летище „Шарл дьо Гол“ в Париж

Полицаи гръмнаха през днешния ден на летище „ Шарл дьо Гол “ мъж, размахващ нож, оповестиха източници от полицията и летището.

„ Служителите обезвредиха лице, което притежаваше нож и заплашваше на летище „ Роаси-Шарл дьо Гол “, заяви полицейското ръководство в Париж в своя акаунт в Twitter.

Източник от летището заяви, че случаят е станал на оживения терминал 2F към 8:20 ч. (06:20 ч. по Гринуич), когато " скитник почнал да тормози чиновниците по сигурността и била извикана гранична полиция, с цел да го изведе ".

Първоначално мъжът си тръгнал, до момента в който крещял хули, само че скоро се върнал и извадил нож, в отговор на което един от чиновниците стрелял с оръжието си.

Фотограф на Агенция Франс Прес, станал очевидец на сцената, съобщи, че „ наедрял цветнокож човек размахваше против служителите на реда нещо, което приличаше на нож “.

„ Беше му заповядано да спре, само че той продължи да напредва към тях и един от служителите на реда създаде един изстрел “.

Мъжът бързо е бил подложен на носилка и евакуиран, споделя още фотографът.

Силите за сигурност са в нараснала подготвеност за терористични набези след вълната от джихадистки убийства, при които от 2015 година насам са убити над 250 души. Те са осъществявани постоянно от по този начин наречените " самотни вълци ", които нормално се насочват към полицията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР