Полицаи в Каолиново са задържали мъж за опит за подкуп,

...
Полицаи в Каолиново са задържали мъж за опит за подкуп,
Коментари Харесай

Шофьор се опита да подкупи полицаи в Шуменско

Полицаи в Каолиново са задържали мъж за опит за рушвет, оповестиха от ОД на МВР-Шумен.
Униформените, които работили по обезпечаване на сигурността на придвижването на контролно-пропусквателен пункт "Пристое " спрели за инспекция лидер на автомобил с непозната регистрация. Зад кормилото бил 67-годишен мъж, адресно регистриран в дуловското село Черник. Униформените го уведомили, че ще му бъде наложена санкция с фиш за това, че ръководи без да са му включени светлините.
Мъжът отишъл до патрулния автомобил и хвърлил банкнота от 10 лв. с думите "все едно нищо не е станало ". Шофьорът е арестуван за 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.
За малко повече от месец това е втори еднакъв случай с предоставяне на полза на длъжностно лице от Шумен, с цел да не извърши отговорностите си по работа.
При пътен служител на реда от града, който бил командирован в Поморие да управлява придвижването, в средата на август отишъл локален гражданин и му съобщил, че пред комерсиално помещение в непосредствена непосредственост имало спрян лек автомобил, който му пречи да си свърши работата.
Към отишлия на място полицейски екип се насочил мъж. Установено било, че това е притежателят на колата. Полицейските чиновници му споделили, че ще му бъде наложена санкция с фиш за осъщественото нарушаване.
При въвеждане на данните от пътния служител на реда от Шумен, мъжът отишъл до служебния автомобил и сложил върху таблета му банкнота от 20 лв.. Мъжът е бил арестуван, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР