Полицаи са открили 18-годишно момиче в неадекватно състояние в жилището

...
Полицаи са открили 18-годишно момиче в неадекватно състояние в жилището
Коментари Харесай

Изверг отвлече и изтезава 18-годишна цял месец

Полицаи са разкрили 18-годишно момиче в несъответстващо положение в жилището на наркопласьор в Добрич, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Тя е била държана срещу волята си близо месец, а чиновниците на реда я откриват в извънредно тежко положение, с забележими следи от грубо измъчване. Момичето е било настанено в болничното заведение в Добрич. От месец е била в неопределеност, а от 20 дни е оповестено за общодържавно търсене.

При медицинските проучвания в кръвта на момичето е намерено съществуването на три типа опиати. Лекарите са установили, че отвлечената е държана вързана, измъчвана и гладна. Наложило се е кръвопреливане. Тя е с рядка кръвна група – АB негативна. Лекарският екип е съумял да извърши нужните в тази ситуация кръвопреливания, доставяйки кръв и от Варна.

При в началото осъществената инспекция на адреса на 32-годишния М.Д. от Добрич, полицията открива суха тревна маса, с тегло 15,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Обективни условия постановат и следваща инспекция в жилището, населявано от М.Д. по ул. „ Ал. Стамболийски” в град Добрич. На място, оперативните чиновници откриват съществуването на електронни везни, и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин, както и 18-годишното момиче в безпомощно положение.

С полицейска мярка за период от 24 часа М.Д. е арестуван в Първо Районно ръководство на МВР-Добрич, след което мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Срещу него са повдигнати са две обвинявания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР