Полицаи преследваха и простреляха мотоциклетист в Плевенско, съобщиха от Областната

...
Полицаи преследваха и простреляха мотоциклетист в Плевенско, съобщиха от Областната
Коментари Харесай

По време на гонка: Полицаи простреляха моторист край Плевен

Полицаи преследваха и простреляха мотоциклетист в Плевенско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 24 май в 00:05 часа на път в посока на придвижване към първокачествен път I-3 униформени подават звуков и светлинен сигнал на лидер на мотоциклет, без сложена регистрационна табела.

Мотоциклетистът е увеличил скоростта и се опитал да осуети инспекцията. Той е преследван от чиновниците на реда в продължение на към 20 км до село Обнова.

Нарушителят е карал рисково, навлизайки в лентата за насрещно придвижване и създавал действителна опасност за себе си и останалите участници в придвижването. Полицаите са произвели предупредителни изстрели във въздуха със стоп патрони.

Водачът още веднъж не е спрял и се опитал съзнателно да аргументи пътен случай със служебния автомобил. Бил е прострелян със стоп патрони и е арестуван.

Установена е самоличността му - 22-годишен от село Малчика. Изяснило се е, че мотоциклетът няма подписана застраховка „ Гражданска отговорност “ и е неправоспособен за съответната категория.

Съставени са му два акта и е настанен в болница - без заплаха за живота. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР