Полицаи по цялото Южното Черноморие се включиха в акция срещу

...
Полицаи по цялото Южното Черноморие се включиха в акция срещу
Коментари Харесай

Масова акция за дрога по морето

Полицаи по цялото Южното Черноморие се включиха в акция против наркодилъри. Трима са арестувани, конфискувани са разнообразни количества дрога.

Полицаи от Созопол ревизирали квартира в града, населявана от 23- годишен софиянец. При претърсването те разкрили в хладилника 29 пликчета с бяло прахообразно вещество – кокаин, с общо тегло от 50 грама. Освен него намерили и плик с 50 г бяло кристалообразно вещество –метамфетамин, две торби и кутия с разнообразни по форма, цвят и щампа таблетки / екстази – над 700 броя. Открили още супена лъжица с бяло прахообразно вещество – кокаин. Там имало голям брой полиетиленови празни пликчета и електронна везна, както и 8 750 лева в банкноти с друг номинал. Тримата мъже са арестувани с полицейска мярка за период да 24 часа

В Бургас униформените иззели от 31- годишен престъпно проявен бургазлия плик със зелена тревна маса – марихуана, и към 3 г кокаин. Ваванско помещение е открита и конфискувана торбичка със суха зелена тревна маса – марихуана,  с почти тегло 300 грама.

В следобедните часове през вчерашния ден пред комплекс „ Амадеус “ в несебърския квартал „ Камелия “ служители на реда роверили 24-годишен ирландски жител. У него били открити три саморъчно свити цигари с канабис и кутия със суха зелено-кафява тревна маса – канабис.

В полицейския арест е арестуван и 20-годишен столичанин. Към 22.00 ч. в региона на ул. „ 3 март “ служители на реда от Приморско го спрели за инспекция. По-късно претърсили и хотелската му стая. Намерени и конфискувани са към 200 г суха зелена тревна маса / марихуана/. Работата по документирането на случаите продължава.

Канабисови насаждения са открити и в землището на Асеновград. При инспекция през вчерашния ден в частен парцел служители на реда от районното ръководство иззели 13 растения в друг етап на развиване, наподобяващи по морфологични признаци на конопа. Като обвинен за развъждането им е арестуван 63-годишният престъпно проявен и осъждан притежател.

Междувременно в полицейския арест се озовал и различен познайник на чиновниците на реда, на 29 години, засечен край жп гара в града. Той носел в себе си цигара и четири пакетчета със наличие на синтетичен канабиноид. Други трима притежатели на опиати са арестувани при сходни полицейски дейности от началото на седмицата в Пловдив.

В ареста попаднали престъпно проявени мъже на 26 и 29 години, от които общо са иззети  марихуана, кокаин, таблетки и течност за електронни цигари със наличие на психоактивни субстанции. 36-годишна жена пък била отведена в ареста, откакто у нея униформените намерили пликче с бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия тест на кокаин.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР