Полицаи от Шесто РУ в София разкриха серия домови кражби,

...
Полицаи от Шесто РУ в София разкриха серия домови кражби,
Коментари Харесай

Хванаха 15-годишен, обирал апартаменти в София

Полицаи от Шесто районно управление (на МВР) в София разкриха серия домови обири, осъществени от 15-годишен юноша в границите на няколко дни.

Разследващите почнали работата си на 27 юли, когато гражданин на ж. к. „ Овча купел” се оплакал, че от вкъщи му е осъществена кражба на два мобилни апарата, портативен компютър и златни украшения. Два дни по-късно, на 29 юли в в ръководството било обявено за кражба на тв приемник и портативен компютър от жилище, също от адрес в ж. к. „ Овча купел”. На 31 юли гражданин на същия квартал подал тъжба в полицията, че от жилището му били откраднати персонални документи и цигари.

При осъществените огледи криминалистите открили, че проникването в домовете е станало през незатворени прозорци или балконски порти. По случаите били формирани досъдебни производства.

За броени дни служителите на реда открили кой е причинителят - 15-годишен столичанин. Част от откраднатите непознати движимости били открити и конфискувани.

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура, младежът е притеглен като обвинен. Приведен е в център за настаняване в гр. Свиленград.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР