Полицаи от СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал вчера на

...
Полицаи от СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал вчера на
Коментари Харесай

Все още няма задържани за побоя на бул. Витоша снощи

Полицаи от Столична дирекция на вътрешните работи обясняват събитията към случай, зародил през вчерашния ден на бул. " Витоша " в София. Снощи, към 20 часа в полицията е получен сигнал за сборичкване сред младежи - български и задгранични жители, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Изпратените полицейски екипи открили на място четири момчета. Те разказали, че малко по-рано били нападнати от група мъже. Изяснено е, че на единия е лишен мобилен телефон. Двама от потърпевшите, на 19 години, са превозени в болнично заведение за обзор и по-късно освободени.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 198 от Наказателен кодекс. Предстои отчет на материалите в прокуратурата. Продължават дейните дейности на полицията за определяне на причинителите.

Инцидентът стана към 21 часа в петък. Тогава няколко млади мъже са нападнали група студенти с поданство от Англия, само че с генезис от Пакистан. Причината за нападението не е ясна. До късно нощес екипи на полицията в столицата са опитвали да търсят камери, които са снимали нападението. По-рано през вчерашния ден пък в обществените мрежи се появи видеоклип, на който отново на столичния бул. " Витоша " група задгранични младежи атакуват две момчета и едно момиче.

Нападението в петък вечер беше мотив и от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет да изискат свикването на изключително съвещание на СОС във връзка сигурността в столицата. Съветниците упорстват то да се организира на 14 март.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР