Полицаи от РУМездра откриха и иззеха голямо количество старинни оръжия.

...
Полицаи от РУМездра откриха и иззеха голямо количество старинни оръжия.
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество старинни оръжия в Мездра

Полицаи от РУМездра откриха и иззеха огромно количество старинни оръжия. Задържан е 46-годишен мъж.

Полицията в Мездра стопира през вчерашния ден за инспекция лек автомобил „ Субару “, благосъстоятелност и ръководен от 46-годишен мъж от града. В автомобила са открити старинни капсулни револвера и газов револвер с подложен пълнител с муниции.

Полицията претърсила и две жилища, населявани от водача, заяви Министерство на вътрешните работи. В едното са открити още две старинни капсулни пушки с работещи пускови механизми и два револвера без марка и модел и идентификационен номер. Намерени са и ловни и бойни муниции, за които няма позволение за предпазване, носене и приложимост.

От къщата на мъжа в село Ребърково са конфискувани още 10 револвера и револвери с разнообразни марки, модели и идентификационни номера, 3 старинни капсулни пушки без марка и модел, 22 ловни и бойни патрони с друг диаметър, както и голям брой елементи за огнестрелни оръжия.

46-годишният мъж е арестуван в ареста на Районото ръководство на полицията в Мездра за 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР