Полицаи иззеха близо 600 литра домашна ракия, предназначена за продажба,

...
Полицаи иззеха близо 600 литра домашна ракия, предназначена за продажба,
Коментари Харесай

Иззеха близо 600 литра домашна ракия, предназначена за продажба

Полицаи иззеха близо 600 литра домашна ракия, предопределена за продажба, оповестиха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града са направили инспекция по постъпила информация за нерегламентирана комерсиална активност.

В хода на профилирана полицейска интервенция през вчерашния ден в региона на кооперативния пазар в града ревизирали 66-годишен локален гражданин за предпазване и разпространяване на домашна ракия. В товарен автомобил „ Мерцедес Спринтер “ с шуменска регистрация са открити 10 литра ракия. 

При продължаващи дейности за документиране на нерегламентирана комерсиална активност за стока с неплатен данък е потърсено подпомагане на митнически чиновници. В хода на формираното досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 234 от Наказателния кодекс под надзора на районната прокуратура последвали процесуално-следствени дейности.

В гараж на ул. „ Софийско шосе “ в Шумен са открити и конфискувани 579 литра течност с аромат на ракия. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от пресцентъра на полицията в регионалния град. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР