Полицаи и следователи извършват следствени действия в дома на Десислава

...
Полицаи и следователи извършват следствени действия в дома на Десислава
Коментари Харесай

Полицаи и следователи обискират дома на майката на Кристиян Николов

Полицаи и следователи правят следствени дейности в дома на Десислава Пешева - майката на Кристиан Николов, който провокира злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

Пред дома на дамата в центъра на София има служители на реда, които влизат и излизат от къщата, показва БГНЕС.

По-рано през днешния ден на дамата беше повдигнато обвиняване за това, че е предоставила ключовете на колата си на Кристиан, който е карал под въздействието на наркотични субстанции. На Николова бе избрана гаранция от 100 000 лв..

22-годишният Кристиан Николов, който провокира тежката злополука, в която почина Милен Цветков, е притеглен като обвинен и остава в ареста за 72 часа, като се чака прокуратурата да изиска и непрекъснатия му арест от съда.

За двамата пасажери в колата на Николов, мъж и жена, са събрани данни за това, че са затаили истина. Прокуратурата е изпратила данните в районната прокуратура за формиране на друго дело, по което да им бъдат повдигнати обвинявания.

По предписание на основния прокурор Иван Гешев, следствието в Софийската градска прокуратура на злополуката ще бъде взето на специфичен доклад от Апелтивната и Върховната прокуратури.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР