Политологът Страхил Делийски обясни пред БНР, че за четирите месеца

...
Политологът Страхил Делийски обясни пред БНР, че за четирите месеца
Коментари Харесай

Страхил Делийски: Сглобката има лепило от различен характер, което ще я държи стабилна

Политологът Страхил Делийски изясни пред БНР, че за четирите месеца на своето ръководство държавното управление е изгубило самодейността и самочувствието, че реализира двете си съществени цели - еврозоната и Шенген.
" Това евентуално основава спомагателни информационни проблеми. На държавното управление ще се наложи да търси други огромни цели. Това го вкарва в нуждата да реализира спешна връзка – не да работи самодейно, водейки реформистки политики, а да дава отговор на рецензии и потребности на разнообразни елементи на обществото. В една такава обстановка мъчно се ръководи ".


Два спомагателни фактора усложняват задачата на кабинета, уточни още политологът.

" Първият е обвързван с ниската известност на държавното управление измежду обществото. Това прави мъчно реализирането на огромни обществени политики. Те изискват по-висико равнище на публично единодушие.

Вторият фактор, който дефинира държанието на държавното управление, е комплицирания му формат. Явно е, че болшинството, което поддържа държавното управление има един характерен дневен ред. Господин Пеевски е индивидът, който като че ли споделя: „ Ние се събрахме и аз взех решение “. Господин Борисов също се усеща удобно, тъй като може да осъществя своите цели оттатък обществената политика - назначения, концесии и други Той има надзор ".

Делийски разяснява вероятността да мине идния избор на съмнение към държавното управление.

" За да излезе математиката, това значи, че преди този момент е свършена различен вид работа. Въпросът е какви са сделките с останалите подкрепящи партии, които образуват болшинството. На този стадий Борисов и ГЕРБ нямат никаква нужда да скапват сглобката. Те са в комфортна позиция. При Движение за права и свободи е сходна обстановката. Имаме локални избори и фокусът на партиите е по-скоро там ".

Има огромен риск при неуспех на държавното управление, определило се за европейско и евроатлантическо, този неуспех да бъде избран и като неуспех на европейското и евроатлантическото, предизвести Страхил Делийски в предаването " 12+3 ".

" Не е добре, когато ти се постанова непрекъснато да потушаваш рецесии. Това е сложен метод на действие на изпълнителната власт, само че виждаме и неблаговиден опит за връзка на тези рецесии. Това са спорове с разнообразни браншове на българското общество и стопанска система. Не може всеки, който има проблем с политиката на държавното управление, да бъде обиждан ".

Сглобката има задоволително лепило от друг темперамент, което ще я задържи постоянна най-малко още известно време, предвижда въпреки всичко той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР