Политологът препоръча да се замисляме над думите на политиците. Пеевски

...
Политологът препоръча да се замисляме над думите на политиците. Пеевски
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Всички очакват трус покрай ротацията и се позицио...

Политологът предложи да се замисляме над думите на политиците. „ Пеевски си сподели, че желае да е министър председател. Той има и различен проблем - в Движение за права и свободи му е „ паркиран ” Джевдет Чакъров като усмирител. Атаката против Политическа партия – тази смешна история с жилища и къщи, цели те да бъдат оптимално отслабени. Докато пристигна време за ротацията, тъй че власт да изтече към други играчи – към Движение за права и свободи, президента и Борисов ”, сподели Дайнов.

Според политолога Цветанка Андреева сегашната политическа обстановка несъмнено е война - междуинституционална и политическа. „ Това е най-ярката политическа офанзива против президента. Може да докара до политически план на Радев, който е предстоящ. Името е непокътнато - „ Трети март ”, съобщи тя и добави, че президентът е различим като проевразийски политик в България.

„ Отговорността за всички провинения в служебните мандати пада върху Радев - и като назначения, и като надзор на властта ”, добави тя и съобщи, че чака да има следствия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР