Политологът Любомир Стефанов заяви пред , че президентът Румен Радев

...
Политологът Любомир Стефанов заяви пред , че президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Президентът е българският мегафон в хибридната война, с Възраждане работят със страховете на хората

Политологът Любомир Стефанов съобщи пред, че президентът Румен Радев и „ Възраждане ” работят със страховете на хората. Той засяга претенции референдум на партията за еврото.

" Президентът си играе по личната писта. Целта ще я забележим занапред. Правят се опити за политическо инженерство, не бих споделил, че е обвързвано със личен политически план. Опитът му би трябвало да го е научил, че да отделя кметове и да трансферира престиж към други не води до нищо положително. Радев продължава да има проблеми с тълкуването на войната в Украйна. Очаквах Зеленски да го пита най-после на срещата им, дали още счита, че Крим е съветски. Радев волно или несъзнателно взе участие в хибридната война като българския мегафон. Не мисля, че той го схваща по този начин. В момента се усеща леко подценен, тъй като преди ходеше на срещи, тъй като нямаше ", сподели още политологът.

" Гражданите желаят еврото и по тази тематика няма разделяне в обществото. Хората няма да станат по-бедни и няма да има по-висока инфлация. Политиците да си извадят прашасалите умения да обяснят на жителите йайво след с влизането в Еврозоната ", добави Стефанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР