Политологът Калоян Методиев написа коментар в социалните мрежи по повод

...
Политологът Калоян Методиев написа коментар в социалните мрежи по повод
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова срина Радев: Импийчмънт! Комплексарска идея – държавата се разпада, а ще вее знаме

Политологът Калоян Методиев написа коментар в обществените мрежи във връзка пилонът, който се строи в Рожен. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил:
Природата ни е дала и ние да сме алпийски народ. Но не толкоз елементарен като швейцарците и австрийците. Или като нашите братовчеди словенците. Къде ще се сетят те да разкопаят планините си, да унищожат поляните си и да ги залеят с бетонна плоча? Пък от горната страна й да шибнат един стълб 100 метра. И да му окачат флаг. Чудя им се на акъла. Как не са се сетили? А не е да нямат пари!
Докъде се докарахме – всичко се разпада в страната, а ще се вее знаме за горделивост. Гордост могат да са икономическите и обществени индикатори, реда, чистотата и хубостта, спокойствието, здравето и сигурността на хората в едно общество.
Явно българското ги е постигнало, та в този момент ще ги загръща в най-големия байрак. Пилонът след месеци ще се покрие с наслойка, а знамето ще виси на парцали. Милиони ще трябват да се поддържа тази комплексарска концепция. Този, който й даде политически подтик е за импийчмънт. Роженската нелепост е следващото доказателство, че сме в тежка рецесия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР