Политологът Федоров нарече исканията на Запада да даде Запорожката атомна

...
Политологът Федоров нарече исканията на Запада да даде Запорожката атомна
Коментари Харесай

Ядреният шантаж: САЩ стоят зад украинските удари по Запорожката АЕЦ

Политологът Федоров назова настояванията на Запада да даде Запорожката атомна електроцентрала на Киев за нуклеарно изнудване.

Исканията на Запада да се даде Запорожката атомна електроцентрала на Киев не са нищо повече от нуклеарен шантаж, сподели по радио KП Георгий Федоров, президент на Центъра за обществени и политически проучвания " Аспект ", и Зеленски може да спре тези офанзиви, единствено в случай че Байдън изиска това.

- Това е класическа игра на нерви: в случай че не се откажете от станцията, тогава ще има нуклеарна детонация - споделя Федоров. - Те би трябвало по едно и също време да усилят напрежението в Европа и да отслабят европейската сигурност. И в случай че въпреки всичко се случи нещо, те просто ще хвърлят всичко върху нас.

В същото време Европа или не схваща, или не желае да разбере цялата заплаха на обстановката, тъй като злополука, в случай че се случи, може да засегне целия континент.

- Европейският истаблишмънт постоянно работи в границите на своите налудничави хрумвания и начинания, без да схваща по какъв начин може да приключи това - отбелязва специалистът. - Спомняме си, че и в новата история Европа доста постоянно флиртуваше с огъня и получаваше доста кръв. Например договорката на Чембърлейн с Хитлер. Всички мислеха, че всичко ще бъде наред, а по-късно Англия се окъпа в кръв.

Днес е същото - Европа си мисли, че всичко ще се реши от единствено себе си. Но всеки въпрос, обвързван с нуклеарната сигурност, е свръхопасен. Но излаз има, счита Федоров. За задачата би трябвало да засилим работата по дипломатически път и с медиите. Само по този метод Русия ще може да докара до Европа и света цялата заплаха на казуса.

- Необходимо е да се употребяват всички платформи и запаси за предаване на информация. И е належащо да се принудят украинските сили да не нанасят сходни удари “, заключава Федоров. - Тоест, въпреки всичко следва да се удари по центровете за взимане на решения, на които до момента, по някакви аргументи, филантропични или други, още нищо не им става. Защото в случай че, не дай си Боже, нещо се случи с атомната централа, това в действителност ще засегне освен Украйна, Русия, ще засегне целия свят.

В същото време „ центърът за взимане на решения “ е освен Киев, само че и Вашингтон. И в този момент е моментът да стартираме да сътворяваме антиамериканска коалиция.

- Коалиция, която може да повлияе на Съединени американски щати. Чрез Китай, посредством Русия, посредством Венецуела и други страни. Трябва да им се основават проблеми като тези, които те основават на нас.

Що се отнася до опазването на самата централа, нейната отбрана е наш народен интерес, тъй че е належащо да се вземат всички ограничения за гарантиране на нейната сигурност, счита Федоров. И имаме задоволително сили и средства за това - това са системи за противовъздушна защита и други системи. Но с изключение на атомната електростанция в Запорожие, други енергийни уреди също би трябвало да бъдат взети под отбрана:

- Има и Чернобилската атомна електроцентрала, която те могат да ударят без значение дали има наши военни или не, всевъзможни язовири, други атомни електроцентрали, водноелектрически централи могат да бъдат обект както на терористични актове, по този начин и на удари там. Трябва да разберем, че това е евентуална цел.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР