Политологът доц. Антоний Гълъбов преви безмилостна дисекция на безпрецедентната политическа

...
Политологът доц. Антоний Гълъбов преви безмилостна дисекция на безпрецедентната политическа
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Доц. Антоний Гълъбов с безмилостна дисекция на политическата вакханалия през 2021-а - как закононарушителите Радев и Петков оглавиха държавата

Политологът доцент Антоний Гълъбов преви безмилостна дисекция на невижданата политическа вакханалия през 2021-а и политическите й артикули в лицето на П-тата на Кирил Петков и Асен Василев в Народното събрание и нарушилия Конституцията Румен Радев в президентството. Политологът разяснява и измъчената държавна коалиция от несъвместими политически сили отпред с " просто Киро ", дългата ръка на победилия олигархичен кръг на Иво Прокопиев, овладял всички управляващи, и бъдещето пред ръководството, сложило на карта здравния и обществения статус на българите.

За страдание, в края на тази година би трябвало да приемем мнението и на гласуващите, и на негласуващите. Ще имаме къс интервал за преосмисляне на това, което се случи и това, което не се случи. България не пое в посоката, в която можеше да поеме, избрахме по-дългия и сложен път, което ще ни коства вреди. С други думи, тръгнахме да качваме по северния скат, което е доста по-трудно, уточни Гълъбов.
свързани новини54264на 22.12.202147838на 22.12.2021
Политическа партия не е политическа партия, а предизборна коалиция, в случай че феновете отворят уеб страницата на ЦИК и влязат в регистри, ще видят Политическа партия, където има три партии. Лицето за контакт на тази коалиция е Никола Минчев, който е ръководител на Народно събрание. Николай Камов, който е в тази коалиция, избира да не се обявява и няма негов автограф. Общо 12 партии са в обединението, която ръководи сега, напомни Гълъбов.

Те ще създадат партия, тъй като ще би трябвало да вземат държавната дотация. Национална движение „Симеон Втори" беше по този начин и година по-късно се записаха като партия, като прибраха дотацията, сподели Гълъбов.

Има млади, въодушевени хора и те ще се структурират, уточни той.

Гледайте онлайн по ПИК TV!
свързани новини24825преди 22 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР