Политизирането на церемомонията за музикалните награди Грами предизвика възмутени послания

...
Политизирането на церемомонията за музикалните награди Грами предизвика възмутени послания
Коментари Харесай

Политика и музика на престижните награди Грами

Политизирането на церемомонията за музикалните награди " Грами " провокира възмутени послания от страна на сина на президента Тръмп и американската посланичка в Организация на обединените нации Ники Хейли. Известни реализатори и Хилари Клинтън четоха елементи от нашумяла книга за първата президентска година на Тръмп, която го показва като зле осведомен и неустойчив. Да четеш фрагмент от оспорвана книга за Тръмп наподобява носи огромно успокоение откакто си изгубил президентските избори, написа Доналд Тръмп младши, а Ники Хейли разяснява, че музикантите са свирили подправено. Бруно Марс беше огромният победител на вечерта.



Латино шлагерът " Деспасито " не съумя да грабне " Грами ", макар тоталния си триумф предходната година, по тази причина пък 32-годишният американски артист, хореограф и продуцент Бруно Марс завоюва и в шестте категории, за което беше номиниран, измежду тях най-престижните ария, албум и запис на годината.

Бруно Марс, музикант:
" Тези песни бяха написани само с наслада и с една единствена причина и това е любовта ".

21-годишната канадска певица Алесия Кара получи влиятелното грамофонче за най-хубав нов актьор.



60-та подред гала беше мощно белязана от политически и обществени послания. С бяла роза в тоалета си, участници демонстрираха взаимност с придвижванията срещу половия тормоз.
 Лана Дел Рей, певица: " Това придвижване се разраства и за мен е значимо да съм част от него по мой неповторим метод, тъй че ето това е моята бяла роза ".
Поп певицата Кеша, която води дело против някогашния си продуцент за прочувствен и полов тормоз, пя на сцената с няколко изпълнителки, всички в бяло.



Хилари Клинтън взе участие в авансово записан пародиен скеч дружно с известни реализатори като Шер и Джон Леджънд. Всички те четоха фрагменти от книгата " Огън и гняв " за първата година на Тръмп в Белия дом, като кандидати за " Грами " за четене.
 Бруно Марс е най-големият победил на тазгодишните Бруно Марс е най-големият победил на тазгодишните "Грами "
Бруно Марс е огромният победител на тазгодишните музикални награди "Грами ". Изпълнителят взе 6 статуетки, освен това в най-престижните категории. Освен м...
 © фотоси: БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР