„Политиците вече са обрекли на унищожаване специализираното правосъдие. Във всеки

...
„Политиците вече са обрекли на унищожаване специализираното правосъдие. Във всеки
Коментари Харесай

Евгени Иванов: Политиците вече са обрекли на унищожаване специализираното правосъдие

„ Политиците към този момент са обрекли на заличаване профилираното правораздаване. Във всеки един парламент се внасят авансово квалифицираните закони и профилираното правораздаване се унищожава. “

Това сподели Евгени Иванов, който е член на Висш съдебен съвет.

Според него оценката на политиците е несправедлива.

„ Мисля, че спецсъдилищата и спецпрокуратурата са на страната на закона, образувам мнението си на база контакт с елементарните хора. Прави им усещане, че хората споделят, че виждат по какъв начин към нагледно казано недосегаеми се водят наказателни производства, че даже тези хора може да влязат в ареста и са им повдигнати обвинявания. Интересно е, че се видя какви имущества са запорирани и с какви имущества разполагат тези хора. Това е забавно и в хода на следствието стана притежание на обществото “, добави той.

Той добави, че има вяра в правосъдната система.

„ Имам подозрения, че политиците не желаят тя да работи обикновено. Парламентът не избира член на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет към този момент съвсем две години и това пречи на работата. Все отново става дума за групов орган и би трябвало да вземат участие всички членове “, разяснява още Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР