Политиците в България по-трудния начин проумяха и поумняха, че от

...
Политиците в България по-трудния начин проумяха и поумняха, че от
Коментари Харесай

Ще издържи ли сглобката през 2024 г. и какъв е сценарият на Ахмед Доган, коментира политологът Любомир Стефанов

Политиците в България по-трудния метод проумяха и поумняха, че от избори до дупка няма смисъл. Първо хората се уморяват и второ самите политици също се уморяват, тъй като няма по какъв начин да акумулират непрестанно едни и същи послания. 

Това съобщи пред политологът Любомир Стефанов, който разяснява миналата политическа година и какви упования има за идната 2024 година. 

" Кабинетът " Денков - Габриел " е кабинет по насила. По насила от нас жителите и в положителния смисъл на думата. Мнозинството зад този кабинет схванаха, че с цел да върнат доверието на хората - би трябвало да се прави работа. За да продължи тази работа да се прави, би трябвало да се мине през ротация. Така политиците ще потвърдят, че към този момент си имат доверие на оперативно равнище, с цел да правят работа в съответни параметри. Би трябвало да има още стъпки - смяна в кабинета, в случай че се контракти такава. Надявам се това да се случи обществено и транспарантно, да бъде ясно какво се случва и за какво. Хоризонтът на тази смяна също би трябвало да бъде явен. Очаквам около ротацията да стане промяна на някои министри. Това става все по-видно. Лидерът на приказва за такава промяна, Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и също. В последна сметка в това няма нищо ужасно. Въпросът е курсът да остане същия. Логично наподобява акад. Денков да стане вицепремиер. Не имам вяра да станем очевидци на договорка кон за кокошка и за мен той ще се върне в най-силното си амплоа - министър на образованието и вицепремиер. Така ще се резервира салдото вътре във властта ", предвижда той какво ще се случи при идната ротация в държавното управление през март месец. 

" Препирните и свадите в ръководещото болшинство най-вероятно ще продължат. Няма по какъв начин при толкоз разнообразни отзиви и търкания това да не се случи. В момента политиците ни се учат на базисно доверие, че няма потребност да се харесват, а да си имат доверие на оперативно равнище и да правят работа. Мнозинството би трябвало да отстоява задачите си. За мен свадите ще са на битово ниво. Някой споделил нещо в комисия, различен написал нещо и то било прочетено погрешно. Виждате, че когато се съберат на оперативно равнище Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г,, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския - всичко свършва за минути, тъй като всичките волни ездачи, които провокират кавги, имат потребност от своите пет минути популярност ", изясни доцент Стефанов. 

" ще се занимава главно със себе си в идващите месеци. Бяхме готови за един сюжет, само че Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от в типичния си жанр ни изясни какъв е същинският сюжет и той не е това, което си е представял. За мен тези процеси в няма да се отразят на поддръжката за кабинета. още веднъж не се показаха обществено като партия. Тъкмо стартираме да ги мислим за жив организъм и се появява кукловодът от Бояна, който изяснява какво ще се случи. Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от сподели какво ще стане в. Избори в очевидно в никакъв случай не е имало и постоянно всичко се е решавало от един човек, а партиите не се ръководят по този начин. Пак споделям, че ще остане корав покровител на кабинета в Народното събрание, тъй като това е значимо и за тях, и за България. Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от би трябвало да покаже на президента на Турция, че е тук. Също по този начин би трябвало да покаже пред Европейски Съюз и Съединени американски щати, че не е някаква проруска партия, която е скрита под подправен евроатлантизъм. Това ще е комплицирано, само че Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от е потвърдил, че може да се оправи с това. Въпросът е, че в случай че той продължи да бъде едноличн стопанин, това не е партия ", изясни политологът ставащато в.  

" Не имам вяра с евроизборите да има и предварителни парламентарни избори. Това е по този начин, тъй като резултатите и стабилността към този момент се виждат. Европейските избори ще бъдат окончателната засилка за влизане в Шенген и Еврозоната. Не мисля, че при евроизборите ще има някакви хрумвания за повреждане на сглобката. Отделно от това евроизборите са доста по-различни от изборите на локално равнище. Залогът е друг. Всички български евродепутати, без радикалите и екстремистите, ще бъдат на страната на еврооптимизма. Нито евродепутатите от, нито тези от " - ",, че и тези от ще посмеят да гласоподават за нещо, което лимитира изгодите на България от Европейски Съюз. Остават " ", които в случай че вкарат евродепутат, ще би трябвало да вършат това, което вършат европейските политици. На мен по-скоро ще ми е забавно по какъв начин ще изясни на българските жители, че би трябвало да пратят негови евродепутати в Брюксел при изискване, че той надали не желае да закрием Европейски Съюз ", добави политологът доцент Стефанов. 

" Ясно е, че актуалната обстановка с Шенген не ни удовлетворява. Чухме го от всички страни. Това е първата стъпка. Трябва да се извърши цялостното ни приемане в Шенген без повече условия. Опозицията ще се упражнява по тематиката, само че съгласно мен няма да съумеят, тъй като в случай че получим пътна карта с явен небосвод за пълноправното ни участие в Шенген, всичко ще завърши ", безапелационен бе той.  

" Предстоящите избори в Съединени американски щати към този момент рефлектират върху България. Най-малкото през изборите в Русия, които все по-малко и малко считаме за избори, тъй като там е ясно, че Путин ще завоюва следващия си мандат и това не са тъкмо избори. Съединени американски щати е народна власт и там действат други механизми. Ние би трябвало да гледаме най-хубавото и да подражаваме. Първо би трябвало да забележим по какъв начин ще се развие правосъдната сага към Тръмп и дали изобщо ще се кандидатира за президент ", разяснява Любомир Стефанов идните интернационалните събития. 

" През 2024 година чакам едно отрезвение и малко повече фокусиране върху проблемите на България. Всички български партии да почнат да се държат като такива и да се интересуват какво става в България, а не толкоз в Съединени американски щати и Русия. Трябва да приключим този прославен преход и това ще стане с окончателното ни приемане в Шенген и Еврозоната. До тогава ние продължаваме да бъдем по някакъв метод отвън европейската общественост ", приключи политологът Любомир Стефанов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР