Политици превърнаха погребението на Маккейн в кампания анти-ТръмпПогребението на Маккейн

...
Политици превърнаха погребението на Маккейн в кампания анти-ТръмпПогребението на Маккейн
Коментари Харесай

Политици превърнаха погребението на Маккейн в кампания анти-Тръмп

Политици трансфораха погребението на Маккейн в акция анти-Тръмп
Погребението на Маккейн се трансформира в свръхполитизирано събитие, което редица политици използваха, с цел да атакуват безответно президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп, написа интернет изданието „ The Gateway Pundit “.

Меган Маккейн, дъщерята на умрелия сенатор, първа се възползва от трибуната и в речта си и на няколко пъти непосредствено нападна Тръмп. След нея това сториха и някогашните президенти Джордж Буш-младши и Барак Обама.

Съгласно предсмъртното предпочитание на Маккейн Тръмп не участва на погребението. Сред публиката обаче бяха щерка му Иванка и брачният партньор ѝ Джаред Кушнер.

Мнозина американци изрекоха възмущението си в обществените мрежи от крайното политизиране на събитието и означиха, че президентът е подложен на критика от политическата класа като цяло, без значение партийната принадлежност.

И до момента в който елитът в столицата Вашингтон превъзнася Маккейн като популярен американски воин, консуматори в „ Туитър “ напомнят, че единствено преди няколко месеца изследване, извършено измежду повече от 275 хиляди регистрирани гласоподаватели, отреди на Маккейн трето място в класацията на най-непопулярните сенатори. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР